More Website Templates at TemplateMonster.com!
Poziv za istrazivače – Marie Curie COFUND projekat

13.11.2013.

Međunarodna Iberijska laboratorija za nanotehnologiju (ILN) objavljuje drugi poziv u okviru post-doktorskog programa The Nano TRAIN for Growth Programme. ILN je internacionalni post-doktorski istraživački program koji pruža mogućnosti iskusnim istraživačima (iz celog sveta i svih nacionalnosti) da rade na istraživačkom projektu i razvijaju lične ideje u okviru ILN centra.

Nano TRAIN for Growth je finansiran od strane COFUND Marie Curie Action koji je deo Sedmog okvirnog istraživačkog programa (FP7) Evropske komisije. Program omogućava dvogodišnji ugovor odabranim istraživačima koji će imati priliku da rade na svojim istraživačkim projektima u okviru INL institucije.

Naučna polja uključena u program su nanomedicina, prehrambena i ekološka kontrola, nanoelektronika i nanomanipulacija.

The Nano TRAIN for Growth će podržati iskusne istraživače koji već imaju doktorat (u vreme apliciranja), i manje od 10 godina istraživačkog iskustva (uključujući vreme za pripremu disertacije). Potencijalni kandidati mogu da potiču iz bilo koje zemlje iz ili izvan Evrope. Apliciranje se vrši putem interneta, na portalu programa: http://inl.int/job_offers?tab=research-fellows

Rok za prijave je 17. novembar 2013. godine, do 23:00 po lisabonskom vremenu.

 

Vest preuzeta sa: http://www.ctt.bg.ac.rs

01

KTC Centar

Sve o Centru za transfer znanja Univerziteta u Kragujevcu.
02

KTCAplikacija

KTC aplikacija je softver za podršku transferu tehnologije i znanja.
03

KTCFAQ

Najčešće postavljena pitanja i dati odgovori
od strane KTC centra.